TASARIM

  • Kalıp Tasarım olarak projelerinizi sac kalıplarını imalat tecrübelerimiz ile birleştirerek  tasarlamaktayız. Etkin olarak Sac metal kalıp tasarımını; imal edilecek kalıphanenin teknolojisini, talaşlı imalat aşamaları kalıpların seri üretim aşamalarında yaşanan problemler göz önünde bulundurularak kalıp parçalarının her birinin uzayda işlenip montaj edilme ilkesi ile imalat  aşamalarını göz önünde bulundurarak yapmaktayız. Bu sayede seri imalat koşullarında yaşanabilecek problemleri lokal olarak ve minimum maliyetle giderilmesini sağlamaktayız. Kalıp tasarımlarımıza tecrübelerimizi katarak optimum imalat maliyetli, optimum çevrim süreli ve beklenen çalışma ömrünü veren bir kalıp imal edilmesini sağlayabilmekteyiz. Amaçlarımız arasında kısa sürede doğru ürünü imal edebilecek bir kalıp tasarımı yer almaktadır.
  • Tasarım aşaması bütün aşamalar arasında en önemli aşamadır. Bu aşamada verilecek yanlış bir karar uzun dönemde size büyük maliyetler çıkartabilir. Rota Kalıp Otomotiv deneyimli ekibi size en doğru tasarım kararları için yardımcı olacaktır.
  • Bir ürünün hayata geçmesindeki en kritik yatırımlardan bir tanesi de kalıp yatırımıdır. Ancak Kalıp tasarımı ve üretimi aşamasında doğru bir ekiple çalışarak istenilen sonuca ulaşabilirsiniz. Kalıbınızın iyi bir yatırıma dönüşmesi için güvenilir bir ekibi tercih edilmelidir.
  • Son teknoloji kalıp simülasyon yazılımları ile tasarımlarınızın kalıplarının çalışmasını önce bilgisayar ortamında test ediyoruz ve oluşabilecek hataları öngörüp önlem alıyoruz. Bu sayede ilk baskıda başarıya ulaşıyor size kaliteli çözümleri ekonomik bir şekilde sunuyoruz.
  • Rota Kalıp deneyimli tasarım ekibiyle ürün tasarımı yapabilir ve geliştirilen ürünün prototip çalışmalarını da yaparak nihai ürünü sunmaktadır.

Samanlı Mh. 3.Selçuk Sk. No:39/1
Yıldırım / BURSA / TÜRKİYE

TASARIM - ROTA KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA YAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ROTA KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA YAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
tasarim-rota-kalip-otomotiv-yedek-parca-yan-sanayi-ve-ticaret-limited-sirketi