MÜHENDİSLİK

Mühendislik, Tasarım ve Prototiplendirme
Ürün tasarım ve geliştirilmesinde aşamalı bir yaklaşım izliyoruz.
 
Mühendislik, Proses Tasarım, Analiz ve Doğrulama

Müşterimizin talep ve beklentileri doğrultusunda; mamul ve yarı mamullerin kalite hedeflerine en uygun proseslerini planlar ve tasarlarız. Son olarak sanal analizlerimiz ile doğrularız.
 
Simülasyon
 
Metotları ve proseslerini oluşturduğumuz kalıp işlemlerinin tümünü bilgisayar ortamında global olarak dünyada kullanılan kalıp standartlarına uygun ve uyumlu, müşterilerimiz tarafından tercih edilen standartlarda simüle ediyoruz parça ile ilgili detaylı rapor sunuyoruz.

A Sınıfı Yüzey Geliştirme
 
Görsellik ve kalitenin ön planda olduğu ürün dış yüzeyleri ile ürünün imalatı esnasında gerekli yardımcı yüzeylerin oluşturulması. Sac parçaların yüzeylerini telafi ediyoruz.

Simulasyon programları vasıtasıyla analizleri tamamlanan sac parçalarda görülen ölçüsel sapmaları gidermek için yüzeyler deforme edilmekte ve sonrasında yapılan çalışma simulasyon programları ile tekrar doğrulanmaktadır.

Bu çalışmalar sonucunda pres altında harcanan saattlerden kazançlar elde edilir

Sanal Alıştırma
 
Gerek kalıp esnemeleri, gereksede pres esnemeleri neticesinde pres altında gereksiz yere harcanan kalıp alıştırma sürelerini azaltıyoruz.

Yapılabilirlik
 
Hammaddelerin yapılabilirlik ve üretilebilirlik analizlerini profesyonelce dünya kalıp üretim standartlarına uygun yapıyoruz ve çıkan sonuçları rapor formatında sunuyoruz.
Üretilmesinde problem olan parçalar için önerileri ve izlenilmesi gereken yol haritasını paylaşıyoruz.

Samanlı Mh. 3.Selçuk Sk. No:39/1
Yıldırım / BURSA / TÜRKİYE

MÜHENDİSLİK - ROTA KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA YAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ROTA KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA YAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
muhendislik-rota-kalip-otomotiv-yedek-parca-yan-sanayi-ve-ticaret-limited-sirketi