HEDEF ve İLKELER

Otomotiv Ana ve Yan sanayileri, beyaz eşya ve savunma sanayi sektörleri olmak üzere müşterileri ile uzun dönem işbirliği içinde olan ROTA KALIP faaliyetlerinde %100 müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.

Zamanında Teslimat, kaliteli işçilik ve kalite başta olmak üzere tüm müşteri gereksinimleri üzerinde yoğunlaşan ROTA KALIP, sektördeki başarısını sürekli arttırmakla beraber, ülke ekonomisine olumlu katkıda bulunmayı ilke edinmiştir.

ROTA KALIP yurtdışı ve yurtiçi fuarlarda müşterileri ile yüz yüze görüşme imkanı bulup, süregelen işbirlikleri ve gelecek işbirlikleri konusunda bilgi alışverişinin yanı sıra, yeni müşterilerle de temasa geçme imkanını elde etmektedir.

Sac sekilendirme yan sanayisi olarak güncel teknolojiyi devamlı bünyesinde barındırarak, rekabetçiliği, verimliliği, ürün ve çalışan kalitesi ile ülkesinin, müşterilerinin, paydaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktır.

2019 yılına kadar güvenirlilik ve sürekli iyileştirme yetenekleri ile kalıp ve otomotiv sektöründe ilk tercih edilen lider, esnek ve proaktif bir şirket olmaktır.

Samanlı Mh. 3.Selçuk Sk. No:39/1
Yıldırım / BURSA / TÜRKİYE

HEDEF ve İLKELER - ROTA KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA YAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ROTA KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA YAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
hedef-ve-ilkeler-rota-kalip-otomotiv-yedek-parca-yan-sanayi-ve-ticaret-limited-sirketi